Utorak, 13 Lipanj 2017 12:56

Završen ciklus radionica Rastimo zajedno u Dječjem vrtiću „Župa dubrovačka“

Nakon verifikacije programa „Rastimo zajedno“, Dječji vrtić „Župa dubrovačka“ u ožujku je započeo ciklus od  11 radionica za roditelje. Program „Rastimo zajedno“ je program podrške roditeljstvu u kojem se stavlja naglasak na osnaživanje roditelja i jačanje njihovih roditeljskih kompetencija, znanja i vještina kojima će razvijati potencijal svog djeteta s ljubavlju. Voditeljice programa su educirane odgojiteljice i ravnateljica, program je u organizaciji UNICEF-a, odobren od strane Agencije za odgoj i obrazovanje, a za roditelje je potpuno besplatan.

Prošli tjedan završen je prvi ciklus radionica za dva tima roditelja. Radionice su se održavale u prostorima Dječjeg vrtića „Župa dubrovačka“. Motivirani obostranim zadovoljstvom polaznica i voditeljica, u pozitivnoj atmosferi, planira se novi ciklus radionica koji će se organizirati ove jeseni.

Osnovna uloga i cilj predškolskog odgoja

jest da pridonosi cjelovitom razvoju osobnosti djeteta i kvaliteti njegovog života, koju ostvarujemo osiguravanjem uvjeta za uspješan odgoj i cjelovit razvoj svakog djeteta.

Testreveal

df gfdg dfg dfg dfg dfg dfg

×

Login

Please login using your credentials recived by email when you register.


Zaboravili ste lozinku? |  Zaboravili ste korisničko ime?

×

Register now


I'm a small Introtext for the Register Module, I can be set in the Backend of the Joomla WS-Register Module.  or   Login
×