Ponedjeljak, 24 Srpanj 2017 07:09

Roditeljski sastanci za novoupisanu djecu

U DV Župa dubrovačka, 19. i 20. srpnja 2017., održana su četiri roditeljska sastanka za 134 novoupisane djece u pedagošku 2017./18. godinu.

Ravnateljica vrtića Marija Jelić upoznala je roditelje s cjelokupnom organizacijom rada vrtića, s programima vrtića posebno naglasivši program  za roditelje „Rastimo zajedno“, koji se sastoji od ciklusa 11 radionica i počeo se provoditi u vrtiću od proljeća 2017. godine. Također ih je upoznala s njihovim pravima i obvezama te ih pozvala na otvorenu suradnju i komunikaciju s vrtićem.

Pedagoginja Martina Čupić Čeović upoznala je roditelje sa procesom prilagodbe na jaslice i vrtić te im uputila mnoge savjete koji će im pomoći kako bi zajedno prebrodili prve dane boravka u dječjem vrtiću.

Na roditeljskom sastanku se roditeljima obratila i logopedinja Marta Jovanović, koja je ukratko iznjela ulogu vrtićkog logopeda te ih pozvala na zajedničku suradnju.

Zdravstvena voditeljica Maja Bender upoznala je roditelje sa zdravstvenom zaštitom djece rane i predškolske dobi u dječjem vrtiću.

Roditelji novoupisane djece jasličkog uzrasta imali su priliku upoznati odgojiteljice njihove djece, koje su ih po završetku roditeljskog sastanka upoznale s prostorom odgojne skupine u kojima će njihova djeca boraviti.

Na samom kraju, ravnateljica i stručni tim, roditeljima su zaželjeli da njihova djeca kroz igru u vrtiću radosno žive i sretno odrastaju.

Osnovna uloga i cilj predškolskog odgoja

jest da pridonosi cjelovitom razvoju osobnosti djeteta i kvaliteti njegovog života, koju ostvarujemo osiguravanjem uvjeta za uspješan odgoj i cjelovit razvoj svakog djeteta.

Testreveal

df gfdg dfg dfg dfg dfg dfg

×

Login

Please login using your credentials recived by email when you register.


Zaboravili ste lozinku? |  Zaboravili ste korisničko ime?

×

Register now


I'm a small Introtext for the Register Module, I can be set in the Backend of the Joomla WS-Register Module.  or   Login
×