Općenito - Programi

Organizacija rada u našem vrtiću osigurava tri programa za djecu i to :

- Primarni jutarnji desetosatni boravak (organiziran je za boravak djece od 6,30-16,30sati) po kojem u 2014./2015. pedagoškoj godini radi 18 skupina u koje je uključeno 449-ero djece.
- Program predškolskog odgoja i obrazovanja u trajanju od tri sata dnevno po kojem rade jedna odgojno-obrazovne skupine mješovitog uzrasta koju pohađa 20 djece.
- Program Predškole (program u prilogu)

U pedagoškoj godini 2013./2014. nastala je promjena u vremenu i trajanju skraćenog odgojno-obrazovnog programa. Vrtić je uskladio organizaciju rada prema Državno pedagoškom standardu (bez preklapanja jutarnjeg desetosatnog programa s popodnevnim).
Program je organiziran u popodnevnim satima u trajanju od 16:00 do 19:00 sati..
U Pedagoškoj 2014./2015.g. nastala je promjena u organizaciji popodnevnog odgojno-obrazovnog programa. Zbog premještaja i smanjenja broja djece, program se provodi u jednoj odgojno-obrazovnoj skupini, a ne u dvije kakva je organizacija bila do sada.

Osnovna uloga i cilj predškolskog odgoja

jest da pridonosi cjelovitom razvoju osobnosti djeteta i kvaliteti njegovog života, koju ostvarujemo osiguravanjem uvjeta za uspješan odgoj i cjelovit razvoj svakog djeteta.

Testreveal

df gfdg dfg dfg dfg dfg dfg

×

Login

Please login using your credentials recived by email when you register.


Zaboravili ste lozinku? |  Zaboravili ste korisničko ime?

×

Register now


I'm a small Introtext for the Register Module, I can be set in the Backend of the Joomla WS-Register Module.  or   Login
×