E: vrtic.zupa@gmail.com | T: 020 / 485 - 029

Proslava Dana kruha na trgu ispred Općine

Lis 26, 2018

Dana 26. listopada 2018., Dječji vrtić Župa dubrovačka tradicionalno je proslavio Dan kruha, odnosno Dane zahvalnosti za plodove zemlje, na trgu ispred Općine uz blagoslov don Bernarda Pleše.

Djeca su se tijekom protekla dva tjedna upoznavala s procesom nastajanja kruha te su uz kreativne načine naših odgojiteljica provodili razne aktivnosti na temu kruha i plodova zemlje. U svrhu proslave ovog dana, djeca predškolskog uzrasta pripremila su kratak, prigodni program za sve nazočne pjevajući niz pjesama. Naš svečani stol bio je bogat pekarskim proizvodima koje je don Bernard Pleše blagoslovio uz molitvu, nakon čega smo zajedno blagovali kruh koji su djeca napravila sa svojim odgojiteljicama i roditeljima te ujedno prikupljali humanitarne priloge za našu djevojčicu Gabrielu.

VELIKO HVALA svim roditeljima, bakama, djedovima što su sa svojom djecom mijesili, pekli i donijeli kruh, kolače, poslastice…

VELIKO HVALA svim posjetiteljima što su se pridružili humanitarnoj akciji u kojoj smo za sad skupili 11,100 kuna, a akcija će trajati tijekom cijelog dana.

Više informacija

  • Lokacija: Dječji vrtić Župa dubrovačka, trg ispred Općine
Top