E: vrtic.zupa@gmail.com | T: 020 / 485 - 029

Dani Dječjeg vrtića Župa dubrovačka

Tra 25, 2018

Dane Dječjeg vrtića Župa dubrovačka obilježili smo ove godine 16. i 17. travnja 2018.g.

Prvi dan započeo je Aktivom ravnateljica Dubrovačko – neretvanske županije. Sastanak se održao u 13:00 sati i razgovaralo se o važnosti predškolskog odgoja i tekućim situacijama.

Navečer, u 18:00 sati održan je dječji svečani program u hotelu Sheraton. Program su nam pripremili naši predškolci sa svojim odgojiteljicama. Prisustvovalo je oko 400 posjetitelja; roditelja, baka, djedova, prijatelja i uzvanika. Na samom početku programa, sve prisutne pozdravili su načelnik općine gosp. Silvio Naredlli i ravnateljica Dječjeg vrtića gđa. Marija Jelić. Svečanost je završila ugodnim druženjem uz tratamenat.

Dani našeg vrtića nastavili su se sljedeći dan s raznim aktivnostima i zajedničkim druženjima odgojno – obrazovnih skupina te dvjema radionicama koju su nam pripremile dvije odgojiteljice i pedagoginja.

Fotografije Marina Miljković, dubrovniknet.hr

„Zaboravljene vrijednosti“

Pedagoginja vrtića, Ana Arkulin, održala je interaktivnu radionicu „Zaboravljene vrijednosti“, za roditelje i odgojitelje. Upoznala je sve prisutne sa važnošću igre za djecu rane i predškolske dobi, koju su nažalost sve više zamjenili ekrani.

Radionica „Filcanje“

Naše odgojiteljice Nada Erceg i Marina Raguž održale su radionicu „Filcanje prirodnom vunom“. U ugodnoj i veselo atmosferi, roditelji i odgojiteljice, naučili su još jednu tehniku koja će im pomoći u radu s djecom.

Više informacija

  • Lokacija: Dječji vrtić Župa dubrovačka
Top