E: vrtic.zupa@gmail.com | T: 020 / 485 - 029

Održan prvi radni sastanak svih djelatnika za pedagošku 2018./2019. Godinu

Ruj 01, 2018

U subotu, 1. rujna 2018. godine, u Dječjem vrtiću Župa dubrovačka održan je prvi radni sastanak svih djelatnika u jutarnjim satima. Ravnateljica je nazočne pozdravila te im poželjela mir i zdravlje u životu te zadovoljstvo i uspjeh u radu u novoj 2018./2019. pedagoškoj godini. Potom je nastavila s iznošenjem plana i organizacije rada za predstojeći dan i početak pedagoške godine. Uslijedio je dogovor oko čišćenja te pripreme prostorija i dokumentacije za novu pedagošku godinu, imenovanje novih voditelja vrtića, dogovor i postupci po pitanju procijepljenosti djece. Također su svi djelatnici upoznati i s novom uredbom o zaštiti osobnih podataka, te njenoj primjeni u vrtiću.

Zatim su se stručne suradnice, pedagoginja i psihologinja, kratko obratile svim prisutnima. Pedagoginja je iznijela njena očekivanja i naglasila obaveze za novu akademsku godinu. Psihologinja pripravnica je kratko najavila radionice koje planira održati te obavijestila odgojiteljice o nekim aspektima njena rada.
Po završetku sastanka, uslijedilo je tradicionalno ugodno druženje na kavi u Općinskom kafiću gdje su se svi zaposleni imali priliku podružiti i opustiti prije početka novog radnog ciklusa.

Nakon kratke pauze, nastavio se radni dan i sveobuhvatna priprema za novu 2018./2019. pedagošku godinu.

Više informacija

  • Lokacija: Dječji vrtić Župa dubrovačka
Top